EXPERIENTA * INOVATIE * EFICIENTA*

Free range chickens on  green meadowComercializarea produselor pentru uz veterinar este o sarcina dificila, daca se are in vedere importanta administrarii corecte si in timp util a acestor produse, cu efect direct asupra sanatatii efectivelor de animale si, nu in ultimul rand, asupra buzunarului proprietarului.  De aceea, hotararea de a ne infiinta vine din experienta in domeniu (14 ani) si din dorinta de a ajuta atat detinatorii de ferme, cat si proprietarii animalelor de companie, pentru a putea preveni si trata principalele probleme cu care se confrunta in cresterea animalelor.

Pentru a realiza acest deziderat, am luat decizia de a lucra numai cu producatori de top a caror unica preocupare este de a mentine calitatea produselor lor la cele mai inalte standarde.  Astfel, in cadrul fabricilor de productie exista laboratoare specifice cu  echipe de medici veterinari si nutritionisti experti care supervizeaza si certifica in permanenta calitatea si eficienta produselor.

Calitatea si orientarea catre client sunt cuvintele cheie, furnizorii nostri avand implementate urmatoarele Certificate: ISO 9001:2000, GMP, GMP  + International, HACCP. Produsele in a caror compozitie intra vitamine hidrosolubile si liposolubile, aminoacizi (sub forma de di si tri peptide si digestibili 100%), minerale, probiotice, acizi organici se adreseaza urmatoarelor categorii de animale: pasari (broiler, reproductie rase usoare si rase grele, gaini ouatoare), suine (reproductie, tineret, ingrasare), bovine (tineret), caprine, ovine.

Produsele destinate igienizarii urmaresc un ”biosistem” in care exista protocoale riguros respectate pentru a reduce la maximum riscurile unei infectii. Ele sunt astfel concepute incat sa indeplineasca cele mai exigente standarde din programele de asigurare a igienei.

Detergentii sunt destinati urmatoarelor categorii de suprafete: toate tipurile de adaposturi inchise sau semideschise,  incubatii, abatoare, ferme, echipamente, vehicule si zonele invecinate adaposturilor si abatoarelor.

Heart from water splash with bubbles

Detergentii au urmatoarele caracteristici:

*  Eficienta in prezenta apei dure

*  Concentrati

*  Actiune de curatare intensa

*  Randament maxim in indepartarea materiilor organice

*  Biodegradabili

*  Nu sunt corozivi

Concluzie: Produsele pe care le comercializam au  obiectivul declarat de a oferi o medicatie rationala prin care sa se consolideze metabolisul animalelor şi starea sistemului imunitar,  pentru a contracara şi controla evolutia bolilor, condiţiilor de stres şi tulburările metabolice.

Important: In cazul utilizarii produselor noastre, va punem la dispozitie serviciul de consultanta gratuita.

Produsele sunt afisate in meniul principal, in functie de utilitatea fiecaruia, atat pentru animalele de ferma, cat si pentru animalele de companie. Hufeisen, Klee, Marienkäfer mit Stein auf Holz, 2015

B€ST V€T

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *